Đề khảo sát chất lượng đầu năm lớp 7 môn tiếng anh

      3

Làm thế nào để tăng cường kiến thức và năng lực làm bài để đạt điểm cao trong kì thi khảo sát quality đầu năm môn giờ Anh lớp 7 sắp tới tới? Đề khảo sát chất lượng đầu năm môn giờ Anh lớp 7 bao gồm đáp án như một tài liệu tham khảo giúp ích cho quá trình ôn thi của bạn. Hi vọng, với phong phú các câu hỏi trắc nghiệm trong đề thi tiếng Anh lớp 7 này đã giúp chúng ta ôn tập thật hiệu quả.


Đề thi khảo sát quality đầu năm lớp 7 môn giờ Anh

Đề khảo sát chất lượng đầu năm môn tiếng Anh lớp 7 - Đề 1 Đáp án Đề khảo sát unique đầu năm môn giờ đồng hồ Anh lớp 7 hàng đầu Đề kiểm tra unique đầu năm môn giờ đồng hồ Anh lớp 7 - Đề 2 Đáp án đề thi khảo sát unique đầu năm lớp 7 môn giờ Anh Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 7 môn giờ Anh - Đề 3 Đáp án đề thi khảo sát quality đầu năm lớp 7 Anh số 3

Đề khảo sát quality đầu năm môn giờ Anh lớp 7 - Đề 1

KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG ĐẦU NĂM

Môn: giờ Anh 7

Thời gian: 45 phút (không kể thời gian giao đề)

(Đề soát sổ nay gồm gồm 01 trang, học sinh làm bài xích trực tiếp vào đề)

I – Select the best options: (10 0,25 = 2,5 mk)

1. Hoa……….…….television every night.

A. Watch

B. Watchs

C. Watches

D. Watching

2. I’ll have a party……….…….my birthday.

A. For

B. In

C. On

D. Of

3. ……….…….you like a cup of coffee? - Yes, please.

A. Will

B. What

C. Which

D. Would

4. Thursday is……….…….day of the week.

A. The five

B. Fifth

C. The fifth

D. The fiveth

5. Will she be miễn phí this afternoon? - ……….…….

A. No, she won’t

B. No, she doesn’t

C. No, she isn’t

D. No, she hasn’t

6. We’ll meet in front……….…….the cinema.

A. In

B. On

C. Of

D. To

7. They feel very unhappy……….…….they doesn’t have any friends in this new town.

A. And

B. But

C. Because

D. So

8. ……….…….are you going lớn hold the party? - In our garden.

A. Who

B. Which

C. What

D. Where

9. How……….…….is it from your house khổng lồ school? - About 2 km.

A. Far

B. Long

C. Old

D. Much

10. We will……….…….our friends next Saturday.

A. Meeting

B. Meets

C. Meet

D. To meet

II. Change these sentences into the negative and interrogative forms: (5 0,5 = 2,5 mk)

1. Lan goes to school six days a week.

->………………………………………………………………………………………………….

->…………………………………………………………………………………………………?

2. Hoang and Hang are playing badminton.

->………………………………………………………………………………………………….

->…………………………………………………………………………………………………?

3. Jane will be busy tomorrow morning.

->………………………………………………………………………………………………….

->…………………………………………………………………………………………………?

4. My father gets up early.

->………………………………………………………………………………………………….

->…………………………………………………………………………………………………?

5. His brother, Hung, can play soccer very well.

->………………………………………………………………………………………………….

->…………………………………………………………………………………………………?

III. Fill in each numbered blank with one suitable word: (10 0,25 = 2,5 mk)

35 Newton Drive

London SW6

5th October

Dear Jane,

(1)…………….are you? I’m fine. I’m in London, (2)…………….the International School of English. I’m in (3)…………….7A with eleven other students. They (4)…………….all from different countries – France, Argentina, Thailand, Spain & Japan. Our teacher’s (5)……………. Is John Smith. He is very nice. He’s funny and he’s a very good (6)…………….

My new (7)……………. Is at the vị trí cao nhất of the letter. I (8)…………….with an English family, the Browns. Mr. & Mrs. Brown (9)…………….three children. Thomas is fifteen, Andrew is thirteen & Catherine is nine. They’re (10)…………….friendly, but it isn’t easy to lớn understand them!

Write khổng lồ me soon.

Love,

Dane

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

IV. Write the questions for these answers: (5 0,5 = 2,5 mk)

1. ………………………………………………………………………………………………….?

-> 04 33 973 000

2. ………………………………………………………………………………………………….?

-> It’s about one kilometre from my house lớn Thu Le zoo.

3. ………………………………………………………………………………………………….?

-> I live with my parents.

4. ………………………………………………………………………………………………….?

-> My name’s Jerry.

5. ………………………………………………………………………………………………….?

-> I go khổng lồ school on foot.

Đáp án Đề khảo sát unique đầu năm môn giờ Anh lớp 7 số 1

Câu I: (10 0,25 = 2,5 mk)

1. C watches

2. C

on

3. D

Would

4. C

the fifth

5. A

No, she won’t

6. C

of

7. C

because

8. D

Where

9. A

far

10. C

meet

Câu II: (5 0,5 = 2,5 mk)

1. -> Lan does not (doesn’t) go khổng lồ school six days a week.

-> Does Lan go khổng lồ school six days a week.?

2 -> Hoang & Hang are not (aren’t) playing badminton.

-> Are Hoang and Hang playing badminton?

3. -> Jane will not (won’t) be busy tomorrow morning.

-> Will Jane be busy tomorrow morning?

4. -> My father does not (doesn’t) get up early.

-> Does your father get up early?

5. -> His brother, Hung, can not (can’t) play soccer very well.

-> Can his brother, Hung, play soccer very well?

Câu III: (5 0,5 = 2,5 mk)

1.

How

2.

in

3.

class

4.

are

5.

name

6.

teacher

7.

address

8.

live

9.

have

10.

very

Câu IV: (5 0,5 = 2,5 mk)

1. What’s your telephone number?

2. How far is it from your house khổng lồ Thu Le zoo?

3. Who bởi you live with?

4. What’s your name?

5. How vày you go lớn school?

=== The kết thúc ===

Đề kiểm tra quality đầu năm môn giờ Anh lớp 7 - Đề 2

I. Choose the best option to complete the following sentences. (3,0 points)

1. ________ grade are you in?

A. When

B. Which

C. Where

D. How

2. Hoa lives ______Ha Noi, ______ 12 Tran Hung Dao Street.

A. On – at

B. In – on

C. In – at

D. On – in

3. – "Hi, Phong. Nice to meet you again!"- "Hi, Kha. Nice khổng lồ meet you, ______."

A. Too

B. Also

C. So

D. Then

4. __________ is from your house khổng lồ the post office?

A. How much

B. How many

C. How often

D. How far

5. How __________ rice bởi vì you want?

A. Much

B. Many

C. A lot of

D. Lots of

6. "What"s your ___________, Hoa?" "- It"s Pham. My middle name is Thi."

A. Middle

B. Family

C. Full

D. Age

7. Would you lượt thích _______ a movie?

A. See

B. Seeing

C. To lớn seeing

D. To see

8. Hoa has lots of friends in Hue but she ________ any friends in Ha Noi.

A. Not have

B. Don"t have

C. Doesn"t have

D. Isn"t have

9. Lan is in my class. She is my _______.

A. Classroom

B. Classmate

C. Class

D. Neighbor

10. Her old school is ________ than her new school.

A. Big

B. The biggest

C. The bigger

D. Bigger

II. Read the passage then answer the questions below. (2,5 points)

Thu is a new student in class 7 B. She is from da Nang và her parents still live there. She lives with her uncle và aunt in Ho đưa ra Minh City. Her school is not far from her house –about one kilometer, so she goes lớn school by bike. Her new school is bigger than her old school. There are a lot of students in her new school. But she doesn"t have many friends. She is unhappy. She misses her parents và her friends in da Nang.

1. Where is Thu from?

..........................................................................................................

2. Where does she live?

..........................................................................................................

3. How does she go lớn school?

..........................................................................................................

4. Does she have a lot of friends in Ho đưa ra Minh City?

..........................................................................................................

5. Why is Thu unhappy?

..........................................................................................................

III. Match the questions in column A with its suitable response in column B. (1,0 points)

A

B

Answer

1, How old are you?

2, How do you go khổng lồ school?

3, How are you today?

4, How is your new house different from your old one?

5, What is your address?

6, Who are you talking to lớn on the phone?

A, It’s bigger.

B, 54 Tran Phu street.

C, Thirteen.

D, Mrs. Ngoc.

E, By bus.

F, Pretty good.

1. C .

2………

3………

4………

5………

6………

Iv. Give the correct size or of the verbs in brackets. (1,0 point)

1. My father ___________ (listen) khổng lồ the radio everyday.

2.Let"s _____________ (meet) in front of the movie theater.

3.Nga ______________ ( talk) khổng lồ her friends now

4.Hung _______ (come) from Hanoi but he ______________ (stay) with his relatives in Ho bỏ ra Minh đô thị at the moment.

V. Put the words provided in the correct order khổng lồ make meaningful sentences. (2,5 points)

1.our / classmate/ is / this / new/./

...................................................................................................................

1.with / her / lives / Hoa / in / uncle & aunt / Ha Noi.

...................................................................................................................

1.house/ is / the market? / far/to /from/ how / it / Trang"s

...................................................................................................................

1.goes / bus / Hoang / day. / work / Mr. / every / to lớn / by

...................................................................................................................

1.many / students / my / have / doesn"t / old class/./

...................................................................................................................

——————-The end——————-

Đáp án đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 7 môn tiếng Anh

I. (3,0 points) 1. B 2. C 3. A 4. D 5. A 6. B 7. D 8. C 9. B 10. D

0.3 for each correct answer

II. (2,5 points)

1. She is from da Nang.

2. She lives in Ho bỏ ra Minh City.

3. She goes to school by bike.

4. No, she doesn"t have many friends in Ho chi Minh City.

5. Because she misses her parents & her friends in domain authority Nang.

0,5 for each correct answer

III. (1 point) 2. E 3 – F 4 – A 5 – B 6 – D 0,2 for each correct answer

IV. (1 point) 1. Listens 2. Meet 3. Is talking 4. Comes – is staying

0,2 for each correct answer

V. (2,5 points)

1. This is our new classmate.

2. Hoa lives with her uncle và aunt in Ha Noi.

3. How far is it from Trang"s house khổng lồ the market?

4. Mr Hoang goes lớn work by bus every day.

5. My old class doesn"t have many students.

0,5 for each correct answer

Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 7 môn giờ đồng hồ Anh - Đề 3

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently. (1.0p)

1.

A. Thin

B. Bird

C. Shirt

D. Girl

2.

A. Healthy

B. Everything

C. This

D. Thank

3.

A. Children

B. Teacher

C. Chair

D. School

4.

A. Volunteer

B. Share

C. Nightmare

D. Prepare

5.

A. Wanted

B. Liked

C. Needed

D. Decided

II. Choose the best answer. (2.0ps)

1. What are you..................? -I"m playing soccer.

A. Vày B. To bởi C. Doing D. Does

2. Peter........to Linda about his vacation last week.

A. Talks B. Talked C. Talking D. Lớn talk

3. ............is the matter with you? – I have a toothache.

A. What B. How C. When D. Why

4. What does he look..............................? – He is fat & short.

A. Lượt thích B. At C for D. After

5. Would you like.................................with us, Mai?

A .have lunch B. Having lunch C. Lớn have lunch D. To lớn have a lunch

6. ...............is it from your house khổng lồ your school ? – About 2 km

A.How far B. How many C. How long D. How much is it.

7. It"s half................five now.

A. To B. Past C. From D. By

8. We have a literature class.................eight forty.

A. On B. In C. By D. At

9. My classes always..................................at 7 a.m.

A. Begins B. Beginning C. Khổng lồ begin D. Begin

10. I don"t know how..........................this lesson.

A. Lớn learn B. Learn C. Learning D. Learned

III-Give the right khung of the verbs in brackets. (1.0p)

1. Tomorrow, Lan (not go) .................... Khổng lồ the movie theater.

2. Yesterday, I ...............(not/ go) to lớn work.

3. If he ..................(not/ study) hard, his parents........................(feel) angry.

4. She ..............................never..................................(eat) a pizza before.

5 ...............................you ever ...........................(visit) London ?

– Yes. I..........................(go) there 2 years ago.

6. You had better ..............................(brush) your teeth after every meal.

7. Why ..............................you ..............................(not go ) to lớn the tiệc ngọt last night?

8. .I"m going to the post office (buy).............................. Some stamps.

IV. Each of the following sentences contains one error. Underline và correct it. (10p)

1. She drinks a lot of mineral waters in a day.

2. You shouldn"t run or walk careless around the lake.

3. Mary told me that her aunt cutted her hair yesterday.

4. There are a large, modern bathroom in the house.

5. Many people think that teachers give students too many homework.

6. Mr. Pike works in a hospital for five days a week.

7. I think, Tam is a more lazier student than Hoa is.

8. My children don"t lượt thích those kind of Chinese toys.

9. I lượt thích studying history & I find this subject very interested.

10. Peter is a very more careful driver than Tom.

V. Read the passage and answer the questions. (2.5ps)

A robot is a special kind of machine. It is a machine that moves. It follows instructions. The instructions come from a computer. Because it is a machine, it does not make mistakes. Robots are all around us. Some robots can make things. Worker Robots can help make cars, và explore volcanoes...... Some home Robots can even recognize words. They can help us answer telephone calls. & they can vị housework. Long ago, people imagined robots. Over 2,000 years ago, a famous poet imagined robots. The poet"s name was Homer. They cleaned things and they made things. But they were not real. Nobody was able khổng lồ make a real robot. The first real robot was made in 1961. In the future, we will have even more kinds of robots. They will vày things that we can"t do. Or they will vày things that we don"t want to do. Or they will bởi vì things that are too dangerous for us. Fire Robots will be able khổng lồ fight fires. Soldier Robots will be able to lớn help us fight wars. Doctor Robots will be able khổng lồ help us fight sickness. Even Inventor Robots will help us discover things. They will help make life better.

1, What is a robot?

.............................................................................................

2, Does a robot make mistakes?

................................................................................................

3, What can Worker robots do?

................................................................................................

4, Was the first real robot made 2,000 years ago?

................................................................................................

5, What other kinds of robots will we have in the future?

................................................................................................

VI. Rewrite each of the following sentences so that it means the same . (2.5 p)

1. What is your brother"s favourite sport?→What.............................................?

2. He is the best at playing football in the club?→Nobody............................................

3. How much does this television cost?→What.......................

4. She is a beautiful dancer → She ...................................

5. The article is very long.→What.....................................!

6. We started to lớn live here in 2012.→ We have.......................................................

7.Mary didn"t go to lớn school yesterday because of her sickness.

→Because Mary............................................................

8 .What is your daughter"s age ? → How old......................................?

9 .Mr. Pike plays table tennis well.→Mr. Pike is..............................

10. The thử nghiệm was difficult but many students did it well.

→Although...........................

Đáp án đề thi khảo sát quality đầu năm lớp 7 Anh số 3

I. (1,0 points) 1A 2C 3 chiều 4A 5B

0,2 for each correct answer

II. (2,0 points)

1.C 2.B 3.A 4.A 5.C

6.A 7.B 8.D 9.D 10.A

0,2 for each correct answer

III. (1,0 points)

1. Isn"t going (won"t go)

2 didn"t go

3. Doesn"t study / will feel

4. Has never eaten

5. Have you ever visited / went

6. Brush

7- didn"t you go

8- lớn buy0,1 for each correct answer

IV. (1,0 points)

1. Waters -> water

2. Careless -> carelessly

3. Cutted -> cut

4. Are -> is

5. Many -> much

6. For -> bỏ

7. More -> bỏ

8. Kind -> kinds

9. Interested -> interesting

10. Very -> much / bỏ

0,1 for each correct answer

V. (2,5 points)

1. It is a special kind of machine.

2. No, it doesn"t.

3. Worker robots can help make cars and explore volcanoes.

4. No, it wasn"t. (The first real robot was made in 1961)

5. We will have Fire Robots; Soldier Robots; Doctor Robots và Inventor Robots.

0,5 for each correct answer

VI. (2,5 points)

1. What sport does your brother like best?

2. Nobody plays better than him in the club.

3. What is the price of this television?

4. She dances beautifully.

5. What a long article!

6. We have lived here since 2012.

7. Because Mary was sick, she didn"t go to lớn school yesterday.

8. How old is your daughter,?

9. Mr. Pike is a good table tennis player.

10. Although the thử nghiệm was difficult, many students did it well.

0,25 for each correct answer

Trên đấy là Đề khảo sát chất lượng đầu năm môn giờ Anh lớp 7 có đáp án, mời các bạn xem thêm các tư liệu ôn tập giờ đồng hồ Anh lớp 7 được cập nhật liên tục trên tra cứu Đáp Án như: Giải bài tập tiếng Anh 7, Đề thi học kì 1 lớp 7, Đề thi học tập kì 2 lớp 7, Giải SBT giờ đồng hồ Anh 7, bài xích tập trắc nghiệm tiếng Anh lớp 7 trực tuyến, ...

Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 7 môn giờ đồng hồ Anh năm 2020-2021 - Đề 1 HOT