Đề thi học kì 2 lớp 4 môn tiếng anh

      3
Đề 1 thi tiếng Anh lớp 4 cuối học tập kì 2 có đáp ánĐề 4 thi cuối kì 2 lớp 4 môn giờ đồng hồ Anh có đáp ánĐề 8 thi giờ đồng hồ Anh lớp 4 học kì 2 bao gồm đáp án

Đề 1 thi giờ đồng hồ Anh lớp 4 cuối học kì 2 bao gồm đáp án

Choose the correct answer:

1. I like coca cola. It’s my favourite …….(drink/ food/ school)

2. Alan ………coffee. It’s his favourite drink (like/ likes/ liking)

3. Hoang likes bread. It’s …………favourite food. (her/ my/ his)

4. What ………..their favourite food and drink? (am/ is/ are)

5. Sandwich is our ……….food.(like/ likes/ favourite)

Reorder the words.

1. I/ like/ bears/ don’t.

______________________________________________.

2. You/ want/ some/ Do/ orange juice?

______________________________________________.

3. Every day/ I/ wash/ face/ my.

______________________________________________.

4. Your/ What/ favorite/ is/ color/?

______________________________________________.

5. The school bag/ on/ there is/ a doll.

______________________________________________.

Read and complete the sentence.

My name is Joe. I’m 10 years old. I’m in class 4B. I get up at 6 o’clock., then I go to lớn school. I have lunch at 11: 30, and I go home at 4 o’clock in the afternoon. I lượt thích beef và orange juice. My father is a worker. He works in a factory. My mother is a nurse. She works in a hospital. My brother is a student. He is in class 6A. My brother is tall và slim. I’m shorter than him. My parents are young.

1. Joe is _______ years old.

2. Joe ________ at 4 o’clock.

3. Her father is a __________.

4. Her mother works in _____________.

5. Her brother is _______ and ________.

ĐÁP ÁN

Choose the correct answer:

1. I like coca cola. It’s my favourite …drink….(drink/ food/ school)

2. Alan ……likes…coffee. It’s his favourite drink (like/ likes/ liking)

3. Hoang likes bread. It’s ……his……favourite food. (her/ my/ his)

4. What ……are…..their favourite food and drink? (am/ is/ are)

5. Sandwich is our …favourite…….food.(like/ likes/ favourite)

Reorder the words.

1. I/ like/ bears/ don’t.

____I don’t lượt thích bears.____.

2. You/ want/ some/ Do/ orange juice?

___Do you want some orange juice?_______.

3. Every day/ I/ wash/ face/ my.

___I wash my face every day._______.

4. Your/ What/ favorite/ is/ color/?

___What is your favorite color?_______.

5. The school bag/ on/ there is/ a doll.

___There is a doll on the school bag______.

Read và complete the sentence.

1. Joe is ___ten/ 10____ years old.

2. Joe _____goes home___ at 4 o’clock.

3. Her father is a _____worker_____.

4. Her mother works in _______a hospital______.

5. Her brother is ____tall___ & ____slim____.

Đề 2 thi học tập kì 2 giờ Anh lớp 4 tất cả đáp án

Write True or False.

Dear Phong, I’m Jack. Yesterday was fun and relaxing. I got up late. In the morning, I cleaned my room. In the afternoon, I watered the flowers in the garden. Then I did my homework. In the evening, I chatted online with my friend Nam. We talked about our favorite films. What did you do yesterday?

1. Jack got up early. …………

2. In the morning, he cleaned the living room. ………………

3. In the afternoon, he worked in the garden. ………………

4. In the evening, he chatted online with his friend Mai. ………………

Choose the odd one out.

1. A. This B. That C. Cheap D. Those

2. A. Scary B. Parrot C. Tiger D. Elephant

3. A. Wonderful B. Weather C. Enormous D. Beautiful

4. A. Would B. Fish C. Rice D. Chicken

Read and match.

1. What time is it?

2. Is she a nurse?

3. Why does he lượt thích monkeys?

4. When is your birthday?

5. Let’s go to the bookshop.

a. It’s in May.

b. That’s a good idea.

c. It’s ten o’clock.

d. Yes, she is.

e. Because they’re funny.

Reorder the words khổng lồ complete the sentence.

1. A/ time/ It’s/ great.

________________________________________________________.

2. Where/ this/ you/ summer/ going/ are?

________________________________________________________?

3. Homework/ stay/ because/ I/ home/ have to/ at/ do/ I.

________________________________________________________.

4. Is/ Ho bỏ ra Minh/ He/ to/ going/ city.

________________________________________________________.

Choose the correct answers.

1. I am …………………. Math exercises now.

A. Do

B. Did

C. Doing

D. Does

2. …………………….. You want to play badminton?

A. Does

B. Do

C. Doing

D. Can

3. There ………………… a lot of students there tomorrow.

A. Will be

B. Are

C. Was

D. Is

4. What ……………………. You bởi yesterday?

A. Are

B. Do

C. Does

D. Did

5. How ……………………….. Vì you play football?

A. Usually

B. Sometimes

C. Often

D. Always

ĐÁP ÁN

Write True or False.

1 – True; 2 – False; 3 – True; 4 -False;

Choose the odd one out.

1 – cheap; 2 – scary; 3 – weather; 4 – would;

Read & match.

1 – c; 2 – d; 3 – e; 4 – a; 5 – b;

Reorder the words to lớn complete the sentence.

1. It’s a great time.

2. Where are you going this summer?

3. I stay at home because I have to bởi homework.

4. He is going to Ho chi Minh city.

Choose the correct answers.

1 – C; 2 – B; 3 – A; 4 – D; 5 – C;

Đề 3 thi học tập kì 2 lớp 4 môn giờ đồng hồ Anh tất cả đáp án

*

2. Circle the odd one out

1. A. AnimalB. TigerC. MonkeyD. Elephant
2. A. GreenB. SmallC. RedD. Yellow
3. A. DoctorB. EngineerC. TeacherD. Job
4. A. BreadB. RiceC. HamburgerD. Mineral water
5. A. CinemaB.zooC.supermarketD. Dress
6. A. PenB.stampC.rulerD. Bookshop
7. A. T-shirtB.blouseC.tenD. Shorts
8. A. HowB.whoC.toD. Where

3. Circle the correct answer A, B, C

1. I like milk very much…………………

A. It’s my favourite food.

B. It’s my favourite drink.

C. It’s my favourite food và drink.

2. I love animals. Let’s go lớn the………

A. Supermarket

B. Post office

C. Zoo

3. ……… bởi vì you lượt thích tigers?

A. Why

B. Where

C. What

4. What ………….. Is it? – It’s black

A. Animal

B. Colour

C. Stamp

4. Reorder the words khổng lồ make the sentences

1. Monkeys/ because/ they/ like/ I/ can/ swing.

→ ……………………………………………………………..…

2. Eight/ o’clock/ I/school/ to/ go/ at.

→……………………………………………………………..…..

3. Go/ post office/ to/you/want/ to/ why/ the/ do?

→…………………………………………………………….…..?

4. Much/ how/ are/ they?

→…………………………………………………………………?

5. Complete the dialogue .

Teacher – engineer – that – job – who

A: (1)………………..is this?

B: This is my mother.

A: What’s her (2) …………?

B: She’s a (3)……………….

A: Is (4)…………your father?

B: Yes.He’s an (5)………….

6. Look and complete the sentences

*

7. Read & complete

piano; from; goes; friend; likes; like;

This is my new (1)…………. Her name is Lena. She is ten years old. She is (2)………… America. She is a student at Ha Noi International School. She (3)………….. Music very much. She can play the (4)…………..and sing many Vietnamese songs. She (5)………….to the Music Club on Saturday.

ĐÁP ÁN

Bài 2: Circle the odd one out

1. A; 2. B; 3. D; 4. D; 5. D; 6. D; 7. C; 8. C;

Bài 3: Circle the correct answer A, B, C

1. B; 2. C; 3. A; 4. B;

Bài 4: Reorder the words lớn make the sentences

1. Lượt thích monkeys because they can swing.

2. I go to school at 8 o’ clock.

3. Why vày you want khổng lồ go to the post office?

4. How much are they?

Bài 5. Complete the dialogue.

1. Who 2. Job 3. Teacher 4. That 5. Engineer

Bài 6. Look và complete the sentences

1. Elephant 2. (the) zoo 3. Chicken – food 4. T- shirts;

Bài 7. Read và complete

1 – friend; 2 – from; 3 – likes; 4 – piano; 5 – goes;

Đề 4 thi cuối kì 2 lớp 4 môn tiếng Anh gồm đáp án

Reorder the words to lớn make correct sentences.

1. Field/ works/ ./ the/ He/ in

…………………………………………………………..

2. Like/ I’d/ to/ noodles/ ./ eat

………………………………………………………….

3. Careful/ too/ is/ ./ She/ very

…………………………………………………………

4. Are/ They/ carols/./ Christmas/ sing/ to/ going

………………………………………

Read và match.

AB
1. Would you like some noodles?A. I lượt thích milk
2. What time vì you have lunch?B. They are 20.000 dong
3. What’s your favourite drink?C. At 11 0’clock.
4. How much are they?D. Yes, please.

Read & circle the odd one out.

1. Teacher eat engineer student

2. Cinema fish zoo supermarket

3. Jean short skirt school

4. Dance jump book swing

5. Milk chicken đen orange juice

Read the text carefully. Write True or False.

At Sunday, Linda often goes for a picnic with her family in the countryside. She wants khổng lồ relax and enjoy the scenery. She likes playing sports và enjoys taking photographs with her smartphone phone. She likes cooking lunch for her family.

1. She likes taking photographs with her camera.

2. She wants lớn relax và enjoys the scenery in the countryside.

3. She dislikes playing sports and games.

4. Linda has a picnic with her family.

ĐÁP ÁN

Reorder the words khổng lồ make correct sentences.

1 – He works in the field.

2 – I’d lượt thích to eat noodles.

3 – She is very careful, too.

4 – They are going to lớn sing Christmas carols.

Read & match.

1 – D; 2 – C; 3 – A; 4 – B;

Read & circle the odd one out.

1 – eat; 2 – fish; 3 – school; 4 – book; 5 – black;

Read the text carefully. Write True or False.

1 – False; 2 – True; 3 – False; 4 – True;

Đề 5 thi giờ Anh học tập kì 2 lớp 4 tất cả đáp án

Choose the correct answer A, B, C or D

1. _________color are the panda? – They are black và white.

A. What

B. How

C. When

D. Where

2. The pink book_________ cheaper than the red one.

A. Is

B. Are

C. Do

D. Does

3. My sister likes chicken _______fish very much

A. Or

B. And

C. But

D. So

4. ___________ to lớn go khổng lồ the bakery with me? – Yes, I’d love to.

A. Would you like

B. Can we go

C. Bởi you like

D. You would like

5. They are in the living room now. They __________ a cartoon.

A. Watch

B. Are watching

C. See

D. Are seeing

6. Are you listening lớn me? – Yes, ___________.

A. I can

B. I have

C. I do

D. I am

Make questions for the underlined parts

1. I likepinkvery much.

___________________________________

2. I want to lớn go lớn the marketto buy some vegetables.

___________________________________

3. It iscool & cloudy.

___________________________________

Read the following text và complete the sentence.

Sam và Frank are good friends. They lượt thích to go to the park together. Next Sunday, they are going khổng lồ the park. They are going to lớn ride their bikes there. Then they are going to lớn have lunch there. They are going lớn play hide và seek. They don’t lượt thích soccer, so they are not going lớn play football. They are going lớn come trang chủ at 3 p.m.

Read và circle the odd one out.

1. Teacher eat engineer student

2. Cinema fish zoo supermarket

3. Jean short skirt school

4. Dance jump book swing

5. Milk chicken black orange juice

Read the text carefully. Write True or False.

At Sunday, Linda often goes for a picnic with her family in the countryside. She wants lớn relax & enjoy the scenery. She likes playing sports & enjoys taking photographs with her điện thoại phone. She likes cooking lunch for her family.

1. She likes taking photographs with her camera.

2. She wants lớn relax & enjoys the scenery in the countryside.

3. She dislikes playing sports & games.

4. Linda has a picnic with her family.

ĐÁP ÁN

Reorder the words to make correct sentences.

1 – He works in the field.

2 – I’d like to eat noodles.

3 – She is very careful, too.

4 – They are going khổng lồ sing Christmas carols.

Read và match.

1 – D; 2 – C; 3 – A; 4 – B;

Read and circle the odd one out.

1 – eat; 2 – fish; 3 – school; 4 – book; 5 – black;

Read the text carefully. Write True or False.

1 – False; 2 – True; 3 – False; 4 – True;

Đề 6 thi tiếng Anh học tập kì 2 lớp 4 gồm đáp án

Choose the correct answer A, B, C or D

1. _________color are the panda? – They are black and white.

A. What

B. How

C. When

D. Where

2. The pink book_________ cheaper than the red one.

A. Is

B. Are

C. Do

D. Does

3. My sister likes chicken _______fish very much

A. Or

B. And

C. But

D. So

4. ___________ khổng lồ go to the bakery with me? – Yes, I’d love to.

A. Would you like

B. Can we go

C. Do you like

D. You would like

5. They are in the living room now. They __________ a cartoon.

A. Watch

B. Are watching

C. See

D. Are seeing

6. Are you listening lớn me? – Yes, ___________.

A. I can

B. I have

C. I do

D. I am

Make questions for the underlined parts

1. I likepinkvery much.

___________________________________

2. I want lớn go lớn the marketto buy some vegetables.

___________________________________

3. It iscool and cloudy.

___________________________________

Read the following text and complete the sentence.

Sam & Frank are good friends. They like to go to the park together. Next Sunday, they are going to lớn the park. They are going to ride their bikes there. Then they are going khổng lồ have lunch there. They are going lớn play hide và seek. They don’t lượt thích soccer, so they are not going to play football. They are going to lớn come home at 3 p.m.

1. Sam và _________ are good friends.

2. They are going to the park ____________________.

3. They don’t like __________.

4. They are going khổng lồ play _______________.

5. They are going to lớn ____________ at 3 p.m.

Reorder these words to lớn have correct sentences

1. Animals/ has/ zoo/ wonderful/ The/ many/ ./

___________________________________

2. Does/ What/ your/ brother/ do/ ?/

___________________________________

3. You/ Would/ coke/ like/ some/ ?/

___________________________________

ĐÁP ÁN

Choose the correct answer A, B, C or D

1 – A; 2 – A; 3 – B; 4 – A; 5 – B;

Make questions for the underlined parts

1 – What is your favorite colour?/ What màu sắc do you like?

2 – Why bởi you want khổng lồ go to the market?

3 – What is the weather like?

Read the following text & complete the sentence.

1. Sam and ____Frank_____ are good friends.

2. They are going lớn the park ________next Sunday____.

3. They don’t like ___soccer/ football_______.

4. They are going lớn play _____hide & seek______.

5. They are going khổng lồ ____come home___ at 3 p.m.

Reorder these words to lớn have correct sentences

1 – The zoo has many wonderful animals.

2 – What does your brother do?

3 – Would you like some coke?

Đề 7 giờ Anh lớp 4 kì 2 có đáp án

Choose the correct answer:

1. I like orange juice. It’s my favourite …….(drink/ food/ school)

2. Alan ………beef .It’s his favourite food (like/ likes/ liking)

3. Hoang likes bread. It’s …………favourite food. (her/ my/ his)

4. What ………..their favourite food? (am/ is/ are)

5. Hamburger is our ……….food.(like/ likes/ favourite)

Sắp xếp các từ sau thành câu trả chỉnh

1. I/ like/ elephants/ don’t.

______________________________________________.

2. Lien/ want/ some/ Does/ noodles?

______________________________________________?

3. Every day/ I/ wash/ face/ my.

______________________________________________.

4. Your/ What/ favorite/ is/ subject/?

______________________________________________?

Choose the correct answer.

1. Vị you want fish? Yes, I _________.

A. Vì not

B. Do

C. Am

D. Amn’t

2. Can you drink __________? Yes, I can.

A. Táo juice

B. Noodles

C. Rice

D. Chicken

3. What’s your favorite color? I like blue. What _________ you?

A. The

B. About

C. This

D. And

4. Bởi you lượt thích frogs? ______________, I don’t.

A. No

B. Yes

C. Not

D. And

5. What vì you ___________ ? I want some water.

A. Want

B. Do

C. Like

D. Wants

ĐÁP ÁN

Choose the correct answer:

1 – drink

2 – likes

3 – his

4 – is

5 – favorite

Sắp xếp những từ sau thành câu trả chỉnh

1. I/ like/ elephants/ don’t.

___I don’t lượt thích elephants________.

2. Lien/ want/ some/ Does/ noodles?

____Does Lien want some noodles________?

3. Every day/ I/ wash/ face/ my.

___I wash my face every day_______.

4. Your/ What/ favorite/ is/ subject/?

____What is your favorite subject__________?

Choose the correct answer.

1 – B; 2 – A; 3 – B; 4 – A; 5 – A;

Đề 8 thi giờ Anh lớp 4 học kì 2 gồm đáp án

I. Listen & match. There is one example

Click để nghe

*

II. Listen và tick A, B or C. There is one example.

0. Example: A. I want to see kangaroos.

B. I want to lớn see zebras.

C. I want to see tigers.

1. A. My mum wants some meat for dinner.

B. My mum wants some beef for dinner.

C. My mum wants some fish for dinner.

2. A. The orange T-shirt is seventeen thousand dong.

B. The orange T-shirt is seventy thousand dong.

C. The orange T-shirt is thirty-seven thousand dong.

3. A. It’s 0438 531 605.

B. It’s 0438 531 405.

C. It’s 0438 531 505

4. A. I’m going khổng lồ Ha Long Bay.

B. I’m going to da Nang.

C. I’m going lớn Nha Trang.

III. Listen và tick the box (V).There is one example

*
*

IV. Odd one out

1. A. StrongerB. FatherC. BrotherD. Teacher
2. A. NovemberB. MarchC. JuneD. Christmas
3. A. FirstB. ChildrenC. SecondD. Third
4. A. MakeB. WatchC. VisitD. Firework
5. A. FlowerB. DecorateC. ClothesD. Money
6. A. WearB. GetC. GoD. Shopping
7. A. ClothesB. CloseC. FlowerD. Floor
8. A. DecemberB. OctoberC. RememberD. November
9. A. WideB. LongC. HighD. Kilometre
10. A. SeasonB. SummerC. WinterD. Spring.
11. A. TennisB. FootballC. MusicD. Badminton.
12. A. SingB. LearnC. TrainD. Play
13. A.headacheB. EaracheC. ToothacheD. Food
14. A. ToB. GoC. OnD. Between

V. Fill in the bank

Part 1: park play Sunday go on prefer

Peter: What are we going to bởi this …15………………?

Tom: We’re going khổng lồ 16…………… a picnic.

Peter: Where are you going to lớn go?

Tom: In Hoa Sen …17…………………

Peter: What are we going khổng lồ do?

Tom: We’re going lớn …18…………… sports.

Peter: Which sports vì chưng you prefer, football or badminton?

Tom: I …19………………… football

Part 2: camera buy countryside friends

Linda và his (20) …………… are going to lớn have a picnic next Sunday. They are going to the (21) ……………….. They are going to lớn (22) …………………… some food, fruit và drinks. Linda is going to lớn take a (23) …………………. So they are going khổng lồ take some photos. And they are going to lớn have a lot of fun.

VI. Rearrange the sentences

24. The bears/ What/ like/ are/ ? /

……………………………………………………………………………….

25. Animals/ like/ What/ you/ do/ ? /

……………………………………………………………………………….

26. Like/ Peter/ the tigers/ doesn’t/ ./

……………………………………………………………………………….

27. Like/ I/ monkeys/ funny/ are/ because/ they/ ./

…………………………………………………………………….

28. Like/ tigers/ don’t/ because/ I/ they/ scary/ are/ ./

…………………………………………………………………….

29. Do/ like/ Why/ you/ monkeys/ ? /

………………………………………………………………………………

VII. Read the passage then answer the questions

Hi. My name is Minh. Last year I visited my friend. He lives in a small town, about 30 kilometres far from my house. The town is near a beautiful river. It’s about trăng tròn metres wide and we went swimming in the river every day.

30. Who did Minh visit last year?

31. How far is it from Minh’s house to lớn the town?

32. How wide is the river?

33. Is the river beautiful?

VIII. Read & answer

34. The elephant is ( big)________ than the cat.

35. The grandfather is ( old) _________ than the grandmother.

IX. Read and answer the questions:

My name is Lina. I live in London. My hobby is shopping. When I am in school, I usually wear uniform. My uniform is a trắng blouse, long black skirt jeans & nice belt, a pair of socks and a pair of shoes.

In the summer, I lượt thích to wear a skirt with a T-shirt. I never forget my new sandals, a small handbag và a pair of modern glasses. Oh, I love wearing dresses in summer, too.

In the winter, I put on my brown hat, a read và brown scarf, my coat or a hoodie with some warm gloves.

36. What is her name?

37. Where does she live?

38. What is her hobby?

39. Does she lượt thích wearing jeans in the summer?

40. What does she wear in the winter?

ĐÁP ÁN

I. Listen & match. There is one example

1 – D; 2 – A ; 3 – B; 4 – C;

II. Listen và tick A, B or C. There is one example.

1 – C; 2 – B; 3 – A; 4 – C;

III. Listen & tick the box (V).There is one example

1 – B; 2 – A; 3 – B; 4 – A;

IV. Odd one out

1 – A; 2 – D; 3 – B; 4 – D; 5 – B;

6 – D; 7 – B; 8 – C; 9 – D; 10 – A;

11 – C; 12 – D; 13 – D; 14 – B;

V. Fill in the bank

Part 1: park play Sunday go on prefer

Peter: What are we going to bởi this …15……Sunday…………?

Tom: We’re going to lớn 16………go on…… a picnic.

Peter: Where are you going to lớn go?

Tom: In Hoa Sen …17………park…………

Peter: What are we going khổng lồ do?

Tom: We’re going to lớn …18……play……… sports.

Peter: Which sports do you prefer, football or badminton?

Tom: I …19…………prefer……… football

Part 2: camera buy countryside friends

Linda và his (20) ………friends…… are going khổng lồ have a picnic next Sunday. They are going to the (21) ………countryside……….. They are going khổng lồ (22) ………buy…………… some food, fruit and drinks. Linda is going khổng lồ take a (23) …………camera………. So they are going khổng lồ take some photos. Và they are going khổng lồ have a lot of fun.

VI. Rearrange the sentences

24 – What are the bears like?

25 – What animals vì chưng you like?

26 – Peter doesn’t like the tigers.

27 – I like monkeys because they are funny.

28 – I don’t like the tigers because they are scary.

29 – Why bởi you like monkeys?

VII. Read the passage then answer the questions

30 – He visited his friend last year.

31 – It is about 30 kilometres far from his house.

32 – It is about đôi mươi metres wide.

33 – Yes, it is.

VIII. Read và answer

34. The elephant is ( big)____bigger____ than the cat.

35. The grandfather is ( old) ___older______ than the grandmother.

IX. Read & answer the questions:

36 – Her name is Lina.

37 – She lives in London.

38 – her hobby is shopping.

39 – No, she doesn’t.

40 – She wears her brown hat, a read and brown scarf, her coat or a hoodie with some warm gloves.

Đề 9 tiếng Anh lớp 4 học kì 2 tất cả đáp án

Part 1. Listening (20′)

Question 1. Listen và number (1pt)

*

Question 2. Listen and color (1pt)

*

Question 3. Listen & draw a line (1pt)

*
*

Question 5. Listen & complete (1pt)

Example: A: What’s your grandfather job?

B: He is afarmer.

1. A: What animal is that?

B: It’s a……………………..

2. A: Where does your father work?

B: He works in a………………………..

3. A: What is………………………..?

B: It is a big festival.

4. A: What’s your favorite drink?

B:………………………….

PART II. READING and WRITING (20’)

Question 6. Look và read. Put a tick or cross in the box as examples (1pt).

Question 7. Read & write ONE suitable word in each gap (1pt).

FAVOURITE ANIMALS

Name likes doesn’t like

Phong giraffes, monkeys zebras, crocodiles, tigers

Mai zebras, rabbits, giraffes bears, elephants

Tuan crocodiles, goldfish, monkeys giraffes, zebras

1. Phong và Mai like …………………..

2. Tuan and Phong don’t like ……………………

3. Mai doesn’t lượt thích bear and …………………

4. Tuan likes goldfish , monkeys and ……………………..

Question 8. Look at the pictures. Look at the letters. Write the words. (1 pt)

Question 9. Choose a word và write it next khổng lồ numbers from 1-4.(1 pt)

Hoi An teacher hospital food & drink doctor camera

This is my father. He is a (0) doctor. He works in a (1)……………….. He is always busy. On theweekend , we often have a picnic to lớn (2) ………………… We often go there by car. I lượt thích swimming very much.

We often take a (3) ……………….. Because my father lượt thích to take a lot of photos. We also take(4)……………………………., too.