Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 6 môn tiếng anh

      4

Đề thi khảo sát quality đầu năm lớp 6 môn tiếng Anh năm 2021 (10 đề)

hackxuvip.com biên soạn và đọc Đề thi khảo sát quality đầu năm lớp 6 môn giờ Anh năm 2021 (10 đề) được tổng hợp chọn lọc từ đề thi môn giờ đồng hồ Anh 6 của những trường trên cả nước sẽ giúp học viên có chiến lược ôn luyện trường đoản cú đó đạt điểm cao trong các bài thi giờ đồng hồ Anh lớp 6.

*

Tải xuống

Phòng giáo dục và Đào tạo ra .....

Đề khảo sát quality đầu năm

Năm học 2021

Môn: giờ Anh 6

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề thi số 1)

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. Fall

B. Always

C. Walk

D. Half

2. A. Spring

B. Drink

C. Kite

D. Picnic

3. A. Summer

B. Usually

C. Tube

D. Menu

4. A. Warm

B. Want

C. Water

D. Waste

5. A. Season

B. Weather

C. Bean

D. Weak

Exercise 2: Choose the odd one out

1. A. Milk

B. Orange juice

C. Mineral water

D. Fish

2. A. Speak

B. Draw

C. Time

D. Watch

3. A. Doctor

B. Engineer

C. Job

D. Teacher

Exercise 3: Choose the correct answer

1. Take an umbrella with you. It ______ outside

A. Rains B. Rain C. Rained D. Is raining

2. After that, he ______ dinner.

A. Ate B. Had C. Have D. A và B

3. You should vị morning exercise __________.

A. Regular B. Regularly C. Once a week D. Never

4. The children are on the bus. They ______ lớn school.

A. Are going B. Go C. Are go D. Went

5. They _____swimming last Sunday.

A. Go B. Going C. Went D. Goes

6. What are you going ______ tomorrow?

A. To vày B. Vị C. Did D. Doing

7. We’re very _______ now. We don’t want any more food & drink

A. Cold B. Hot C. Full D. Hungry

Exercise 4: Read the following text & choose the most suitable word to lớn fill in each blank

singing

reading

Japan

Korean

has

doesn’t

favorite

like

My brother, Pam studies at Primary School. He is in Class 5E. He is a tín đồ of (1) _______. He (2) _______ a big bookshelf with a lot of books & stories. He likes reading folk tales in his miễn phí time. His (3) ________ story is Aladin & the Magic Lamp. He is afraid of ghosts so he (4) _______ like ghost stories. He sometimes reads comic books. Now he is reading Doraemon. Doraemon is a story from (5) ________. The main character is very helpful. Sometimes, his friends can come khổng lồ his house & borrow his books when he finish reading them

Exercise 5: Rewrite the following sentences

1. Where is Doraemon from? (come)

_______________________

2. What is your favourite subject? (do)

_______________________

3. I have English on Tuesday & Thursday. (twice)

_______________________

Exercise 6: Give the correct khung of the words in brackets

1. How do you practise (listen) ________?

2. Tomorrow I’ll have three lessons: Maths, Music và (England) ________

3. His hobby is (sing) _______ English songs.

4. Anna sings very (beautiful) _________.

Exercise 7: Correct the mistakes

1. I have English four time a week ______________________________

2. Vì you lượt thích play tennis? ______________________________

Hiển thị đáp án

Lời giảiExercise 1:

1. D 2. C 3. A 4. D 5. B

Exercise 2:

1. D 2. C 3. C

Exercise 3:

1. D 2. D 3. B 4. A

5. C 6. A 7. C

Exercise 4:

1. Reading

2. Has

3. Favorite

4. Doesn’t

5. Japan

Exercise 5:

1. Where does Doraemon come from?

2. What subject bởi vì you like?

3. I have English twice a week

Exercise 6:

1. Listening

2. English

3. Singing

4. Beautifully

Exercise 7:

1. Time ⇒ times

2. 2. Play ⇒ playing


Phòng giáo dục đào tạo và Đào tạo thành .....

Đề khảo sát unique đầu năm

Năm học tập 2021

Môn: tiếng Anh 6

Thời gian có tác dụng bài: 60 phút

(Đề thi số 2)

Exercise 1: Choose the word that has the different main stress

1. A. Between

B. Corner

C. Packet

D. Summer

2. A. Popcorn

B. Sausage

C. Sandwich

D. Balloon

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from therest

1. A. Summer

B. Student

C. Unhappy

D. Umbrella

2. A. Exciting

B. Interesting

C. Expensive

D. Bridge

3. A. Wool

B. Foot

C. Wood

D. Boot

4. A. Temple

B. Engine

C. Excite

D. Elbow

5. A. India

B. Pilot

C. Invitation

D. Inventor

Exercise 3:Give the correct size of the verbs in brackets

1. What you ___________ (do) last summer? - I ____________ (visit) Hue Imperial City

2. What the weather _______ (be) tomorrow? - It ______ (rain) all day. I __________ (watch) weather forecast an hour ago.

3. Her favorite food ______ (be) pineapple juice. She usually _______ (drink) a glass of pineapple juice everyday.

Exercise 4: Choose the correct answer

1. How much _______ vì you want, Mom?

A. Oranges B. Apples C. Bananas D. Rice

2. We are going to Nha Trang ______ vacation this summer.

A. On B. In C. Of D. To

3. Mai ______ cooking some vegetables in the kitchen.

A. Vày B. Does C. Are D. Is

4. It’s very _______ you to help me, Peter.

A. Kind at B. Kind C. Kind of D. Kind to

5. What does she _____ now?

A. Wants to vì B. Want to bởi vì C. Want do D. Wants do

6. What is he ______ to lớn do?

A. Go B. Goes C. Going D. Is going

7. David often ________ his camera lớn his picnic.

A. Khổng lồ bring B. Bring C. Brings D. Bringing

8. I stay at home _____ my mom because she’s sick

A. On B. With C. To lớn D. In

9. I like New York ______ the people are very friendly.

A. So B. And C. After D. Because

10. Life in the đô thị is ________ than life in the countryside.

A. Noisier B. Noisy C. Noisyer D. More noisy

Exercise 5: Read the following text và choose the correct answer

Last Monday afternoon, Fred came home (1) ______ school with a headache. He didn’t vì chưng his homework. He (2) _______ watch TV. He only wanted to go khổng lồ (3) _______. He was tired and his head was (4) ______.His mother took him some rice khổng lồ eat. But he wasn’t hungry. He only had some fruits & some fruits & some orange juice. Then he went khổng lồ sleep. What a (5) _______ day.

1. A. To

B. From

C. Between

D. And

2. A. Doesn’t

B. Isn’t

C. Don’t

D. Didn’t

3. A. Bed

B. Zoo

C. School

D. Class

4. A. Cold

B. Cool

C. Hot

D. Sunny

5. A. Wonderful

B. Terrible

C. Happy

D. Great

Exercise 6: Make questions for the following answers

1. My favourite subject is Maths.

__________________________

2. It will be hot and sunny tomorrow.

__________________________

3. She is going khổng lồ stay with her grandparents on her summer holiday.

__________________________

Exercise 7: Rearrange the words to lớn make meaningful sentences

1. Come/ Where/ ,Tony/ do/ you/ from/?/

__________________________

2. The/ will/ sunny/ next/ weather/ be/ week/./

__________________________

3. The/ cheap/ in/ Ha Long/ food/ is/ Bay/./

__________________________

Hiển thị đáp án

Lời giảiExercise 1:

1. A 2. D

Exercise 2:

1. B 2. A 3. D 4. C 5. B

Exercise 3:

1. Vì chưng - visited

2. Be – will rain - watched

3. Is - drinks

Exercise 4:

1. D

2. A

3. D

4. C

5. B

6. C

7. C

8. B

9. D

10. A

Exercise 5:

1. B 2. D 3. A 4. C 5. B

Exercise 6:

1. What is your favorite subject?

2. What will the weather be tomorrow?

3. Who is she going to stay with on her summer holiday?

Exercise 7:

1. Where vì you come from, Tony?

2. The weather will be sunny next weekend.

3. The food is cheap in Ha Long Bay.


Phòng giáo dục và Đào tạo nên .....

Đề khảo sát quality đầu năm

Năm học tập 2021

Môn: tiếng Anh 6

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề thi số 3)

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. Who

B. Where

C. Whale

D. Why

2. A. Come

B. City

C. Class

D. Cook

3. A. Eraser

B. Desk

C. House

D. Student

Exercise 2: Choose the wordthat has the different main stress

1. A. Python

B. Below

C. Peacock

D. Funny

2. A. Around

B. Monkey

C. Quickly

D. Circus

Exercise 3: Choose the correct answer A, B, C or D

1. Jim never ________ at the school canteen.

A. Is eating B. Eats C. Eat D. Doesn’t eat

2. Which place would your family lượt thích ______? - New York.

A. Visit B. Visits C. Visiting D. Lớn visit

3. ______ grows vegetables.

A. An farmer B. Farmers C. Farmer D. A farmer

4. An astronaut can ______ the spaceship & walk in space.

A. Get out of B. Gets out C. Get out D. Gets out of

5. _____________? - My favorite season is summer.

A. What your favorite season? B. What’s your favorite season?

C. What are your favorite season? D. What’s you favorite season?

6. What did she vì yesterday? - She ________ with her friends

A. Goes swimming B. Went swimming C. Goed swimming D. Is going swimming

7. ______ would you like to visit, a museum or a pagoda?

A. Which place B. Who C. How many D. How much

8. Where is he going to lớn ______ in Hue?

A. Stay B. Stays C. Staying D. Goes

9. There are four _____ in a year.

A. Spring B. Summer C. Seasons D. Winter

10. It ______ warm và foggy in Paris tomorrow.

A. Is B. Are C. Will be D. Will is

Exercise 4: Translate the following sentences into English

1. Tôi thích mùa xuân vì có nhiều hoa

_______________________________

2. Ngày mai thời tiết sẽ như thế nào?

_______________________________

3. Đồ nạp năng lượng rẻ ngơi nghỉ vịnh Hạ Long.

_______________________________

Exercise 5: Read the following và choose the best answer

Last Monday afternoon, Fred came trang chủ (1) ______ school with a headache. He didn’t vày his homework. He (2) ________ watch TV. He only wanted khổng lồ go lớn (3) _______. He was tired và his head was (4) _______. His mother took him some rice to lớn eat. But he wasn’t hungry. He only had some fruits và some orange juice. Then he went to sleep. What a (5) _______ day.